+45 69899909 info@nocable.dk

IT-WEBSHOP

Klima venligt IT-udstyr tilbyder vi på GreenITshop

GreenITshop.dk er Nocables´s grønne IT-webshop som  byder velkommen og lægger vægt på to vigtige krav :
Kvalitet & en grøn profil.
Nocable´s grønne IT webshop sikre naturen men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hos GreenITshop finder du smart living produkter, CO2 neutrale computere, ECO computertasker, grønne batterier og gadgets. Grøn IT webshop i Nordjylland

Kvalitet uden kompromis
Gennem vores omfattende 5+ timers cirkulære genfremstillingsproces og 360-punkts kvalitetstjek leverer vi uovertruffen kvalitet og konsistens, du kan stole på. Vi planter 5 træer for hver bærbare pc så de absorberer i gennemsnittet omkring 600 kg co2 for at hjælpe med at kompensere for 3 års forbrug.

 

Hos Targus er vi forpligtet til at støtte et rent miljø og et sundt klima.  Cypress-kollektion med EcoSmart®. Disse miljøvenlige rygsække er lavet af genbrugte plastikflasker uden at gå på kompromis med deres ergonomiske komfort og fleksible arbejdsfunktioner.

Smart og bæredygtig: Vores ny emballage indeholder pap i stedet for plastik. Næsten 1.800 produkter vil være til salg i ny emballage fra 2022 og frem. Efterspørgslen efter miljøvenlige produkter fortsætter med at vokse. Ud over denne nye plastikfri emballage vil Nedis fokusere på andre miljøvenlige løsninger, så vi skaber en bæredygtig fremtid i vores organisation.

Lenovo deltager i CL PCR-aktiviteter (Closed Loop Post-Consumer Recycling – genanvendelse af forbrugermaterialer i lukket kredsløb), som implementeres af et netværk af miljøbevidste produktingeniører som fokuserer på at reducere brugen af farlige stoffer i produktdesigns og grønne løsninger, der letter demontering og genanvendelse.

Bæredygtig it, også kendt som grøn it, dækker over fremstilling, brug, styring og bortskaffelse af informationsteknologi på en måde, der minimerer dens påvirkning af miljøet. klik på billedet for at se flere grønne IT produkter

grøn it webshop bæredygtigt it til Nordjylland, Midtjylland, Sjælland

GreenITshop forhandler kun IT-udstyr, der er CO2 neutral eller hvor producenten har en klar vision omkring genbrug af materialer og klimaet. En grøn IT webshop der vægter kvalitet og klima lige højt.

Vi værner om naturen!