+45 69899909 info@nocable.dk

AZURE

Cloudbaseret forretningsudvikling

Azure er Microsofts sky-platform, med mulighed for at installere og administrere programmer, uden at man behøver fokusere på IT-infrastrukturen. Operativsystemer og services opdateres automatisk og alt er virtuelle maskiner.

Hvad er Azure?

Cloudplatformen består af mere end 200 produkter og cloudtjenester, der er udviklet til at hjælpe dig med at bringe dine nye løsninger til live – løs nutidens problemer, og vær med til at skabe fremtiden. Skab, kør og administrer programmer på tværs af flere cloudmiljøer, det lokale miljø og grænseenheder med frit valg af værktøjer og strukturer.

Azure Nocable i Hjørring, Aalborg, Frederikshavn, Nørresundby
Microsoft Azure er et cloudmiljø, der indeholder alt, hvad en virksomhed skal bruge, når det kommer til virtualisering af servere, databaser, netværk og meget mere. Nu er det muligt at bruge Azure – en løsning, hvor man effektivt kan ”leje” præcis de hardware-ressourcer man har brug for. Der er mange tjenester i Azure,du får sparring af os som IT-leverandør, Vi hjælper med at finde de tjenester, som understøtter virksomhedens behov.
https://www.microsoftpartnercommunity.com/

Nocable hjælper jer med licens og opstart evt rådgivning. Vi opsætter Azure-services til jeres formål, og vi installerer tjenesten på alle PCér. I bliver professionelt og kærligt hjulpet i gang, så I kan lykkes med jeres cloudbaserede forretningsudvikling. Nocable har før opsat remote support-løsninger via dette før.
Er du usikker på om denne løsning er for jer?
Så kontakt gerne Nocable, så vi kan udvikle trådene.

Kontakt Nocable.dk da vi leverer IT rådgivning – IT netværks løsninger til erhverv – Microsoft Licenser – Backup & sikkerhed – Innovativt afstemnings program til regnskaber & SoME solutions til erhverv og skoler i Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland

Kort forklaringsvideo om hvad Microsoft´s produkt er og hvad det kan bruges til

For bestilling kontakt os gerne eller udfyld vores kontaktormular, så vender vi tilbage snarest muligt. Med venlig hilsen Nocable.dk

Vi værner om din virtuelle server