+45 69899909 info@nocable.dk

Lancom Switch

Hastighed og stabilitet til kabled infrastruktur

 

VI VÆRNER OM IT-SIKKERHEDEN

Lancom Switch kombinerer sikkerhed, hastighed og stabilitet til en rimelig pris!

Lancom System er en tysk producent af netværksudstyr. Lancom Systems sikkerhedsprodukter er virkelig stærke og sikre – til en rimelig pris! Det sikrer dig, at dit netværk er beskyttet.

Lancom Systems er den førende producent af netværksudstyr i Tyskland. Deres sikkerhedsprodukter forener fleksibilitet, sikkerhed og stabilitet, nøjagtig som deres trådløse produkter.
Som Lancom Systems partner kan vi rådgive og installere den helt rigtige løsning til dig. Switchene fra Lancom kombinerer sikkerhed, hastighed og ikke mindst stabilitet i en løsning. Switche fra 1 Gb til 100Gb pr port fuldender serien og gør, at man kan bygge sin infrastruktur og udvide den, når behovet opstår. Switchene fås både som alminidelige rackswitche og industrielle switche, som kan monteres i El-skabe.

I hele produktets levetid er der gratis firmware, så man er sikker på at alle produkter yder deres bedste og er up to date. Normal levetid er 5 år, men vi har produkter kørende på både 9 og 10 år.

Lancom Gold Partner Logo
Lancom GS-2552P

Lancom Fully Managed Switch

LANCOM Accessswitche er det sikre og kraftfulde netværksfundament i alle brancher og applikationsscenarier. Udstyret med porte til 1G, 2.5G, 10G og multi-Gigabit Ethernet, er de klar til at alle netværksklienter– inkl. højtydende Wi-Fi 6 Accesspoints. Serien omfatter modeller med  (PoE) i henhold til IEEE 802.3af/at og med Layer-3-funktioner. SNMPv3, SSH og SSL muliggør bekvem og sikker fjernvedligeholdelse af de administrerede switches, mens IEEE 802.1X beskytter mod uautoriseret adgang fra tredjepartsklienter. Hver Switch kan administreres via LANCOM Management Cloud og understøtter SD-LAN til automatiseret, dynamisk og sikker levering af enhver type multi-service netværk.

Lancom XS-6128QF

Lancom Aggregation Switch

LANCOM aggregation switche gør det muligt at opsætte højtydende og hierarkiske switch-infrastruktur og tjene som distributionsgrundlag for netværksforbindelse af Accesssswitches. Udstyret med fiberporte og multi-Gigabit Ethernet (mGbE) porte samt high-throughput uplink og stack porte danner de grundlaget for effektive og fejlsikre netværk. Stacking gør det muligt at implementere netværksudvidelser, redundansscenarier og enkel management. Hver LANCOM-switch blev udviklet specifikt med det formål at reducere (TCO): alle porte  overholder industristandarder. Dermed undgås et omkostningstungt, modulært design.

Lancom CS-8132F

Lancom Core Switch

LANCOM Coreswitche er midtpunktet i et netværk og tilbyder enorm switchkapacitet, 100 % pålidelighed og skalerbarhed for hele netværket. Som det øverste og højeste gennemstrømningslag i en switch-arkitektur med tre niveauer sender denne højtydende backbone datapakker effektivt og praktisk talt latensfri videre til tilsluttede aggregeringsswitches hhv. distributionsafbrydere. Funktioner som VPC / MC-LAG, et valgbart ventilatorkoncept og redundante strømforsyninger, der kan udskiftes under drift, sikrer 100 % oppetid. De indbyggede porte i core-switchen og en industristandard-CLI tillader jævn integration i eksisterende installationer uden skjulte omkostninger.

lancom sikkerhed It-sikkerhed til Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland

Lancom SD-Wan

Med Lancom LMC kan du styre din sikkerhed i gennem skyen. Et suværent værktøj til firmaet med flere afdelinger for at kontrollere enheder et sted. LMC kan selvfølgelig også styre dine andre Lancom enheder.

Er Lancom LMC noget for dig, kan vi arrangere en demo af produktet.  Giv os gerne et ring.

Vi er Lancom Guld-partner og har stort kendskab til Lancoms produkter