+45 69899909 info@nocable.dk

OM OS

Læs om historien om Nocable

Nocable startede i 2016. Men vi går meget længere tilbage. 
Nocable startede tilbage i 2001, efter jeg fik at vide at ”jeg ikke performede godt nok”.  Derfor tog jeg konsekvensen, og startede Wolfcon, som udførte konsulentarbejde og supportopgaver, primært med 3Com netværk og med HP som speciale.
I 2016 tog firmaet et navneskift til nocable, da vi følte navnet var mere passende til vores produktportefølje og mere velklingende.
2019 tog vi et stort skridt og flyttede til Hjørring af familiære årsager. Det har betydet en stor omtænkning af, hvad der skulle ske i nocable de næste år. Vi blev mere skarpe på at definere vores produkter og services.

Robert Wolf

“Corona har været hård for os alle sammen, men vi kom godt igennem og er på flere områder styrket.

Blandt andet har vi styrket vores online tilstedeværelse med ansættelse af Tina, som siden September 2021 også står for vores nye produkter med SoMe-abonnementer.”

Robert Wolf CEO fortæller

Lidt om mig selv: Jeg kommer fra Tyskland, men har boet det meste af mit liv i Danmark. Min kone er fra Vendsyssel og vi har begge familie her, hvilket var grunden til at vi i 2019 flyttede fra Ølstykke til Tornby. Dermed har vi en bred tilknytning til både Jylland og Sjælland, og har et solidt netværk begge steder. Vores voksne søn er færdiguddannet og flyttet hjemmefra.

Om Nocable kan jeg fortælle at vores kunder i høj grad er skoler og virksomheder.

Vi tilbyder en bred vifte af services. Blandt andet Microsoft, Office-365 og Microsoft Cloud-løsninger. Det betyder, at Nocable hjælper dig med at sikre dine data.  Vi og teamet hjælper dig nemlig med at opsætte Office 365 Backup, så dine data ligger trygt og sikkert gemt i skyen. Udover Office-ydelserne, udbyder Nocable, som et af firmaets nyere tiltag, IT-serviceabonnementer per bruger. Her findes både et lille og et stort serviceabonnement: “I det lille serviceabonnement får man klienten installeret på sin PC, og så overvåger vi, at PC’en bliver opdateret og der ikke kommer ransomware på den. På den måde kan man være sikker på, at sker der noget, så reagerer vi på det,”. Hvis du sidder og tænker, hvad er ransomware? Ordet er en sammentrækning af engelske ‘ransom’ og ‘software’ og henviser til en type virus, der bruges til at afpresse ejeren af den inficerede enhed til at betale en løsesum for at få adgang til sine egne data igen. Netop dén slags IT-problemer kan du undgå, hvis du benytter Nocable’s lille serviceabonnement. Ydermere får du pc-hjælp og remote support med i prisen.

Noget andet nyt, vi er begyndt på, er et SoMe-abonnement, hvor en af vores medarbejdere laver opdateringer for vores kunder op til otte gange om måneden med både Facebook og LinkedIn. Vi sørger for at lave en mediestrategi for kunden og følger op på tingene hver måned. Det er derfor heller ikke et abonnement, der som sådan udløber, fordi det er et fortsat samarbejde med kunden. Langvarige løsninger sætter vi højt i Nocable.dk.

Vi sætter en ære i at have og pleje de længerevarende relationer til erhvervskunderne – mange af kunderne, har vi haft siden 2009 og 2010.

Det er ikke bare alene et stort skulderklap til Nocable, men vidner også om, hvor trygge kunderne er ved os og tanken om, at de altid ved, hvad de skal sætte af til IT hver måned. Det er vi stolte af.”

Mød Teamet bag Nocable.dk 

Tina Vestergaard

Marketingkonsulent

Tina er vores marketingkonsulent og holder styr på vores kunders og Nocables sociale meder osv.

Robert Wolf

Robert Wolf

Ceo

Robert er direktør og konsulent

Ken Sand Christensen

Administrator

Ken tager sig af licenser og forefaldende administration

Download vores logoer her:

Nocable.dk logo negativ

(højre klik og gem billede som)

Nocable.dk logo positiv

(højre klik og gem billede som)

Nocable.dk logo uden skrift 

(højre klik og gem billede som)

Vi værner om dit IT