+45 69899909 info@nocable.dk

Lancom Sikkerhed

Tysk kvalitet og stabilitet i mange år fremover

 

Lancom System er en tysk producent af netværksudstyr. Lancom Systems sikkerhedsprodukter er virkelig stærke og sikre – til en rimelig pris! Det sikrer dig, at dit netværk er beskyttet.

Lancom Systems er den førende producent af netværksudstyr i Tyskland. Deres sikkerhedsprodukter forener fleksibilitet, sikkerhed og stabilitet, nøjagtig som deres trådløse produkter.
Som Lancom Systems partner kan vi rådgive og installere den helt rigtige løsning til dig. firewallen er en vigtig del i dag til at sikre dit netværk for trusler.

I hele produktets levetid er der gratis firmware, så man er sikker på at alle produkter yder deres bedste og er up to date. Normal levetid er 5 år, men vi har produkter kørende på både 9 og 10 år.

Lancom Gold Partner Logo

Lancom Firewalls Appliances

Lancom firewalls / router fås i mange udgaver med forskellige porte etc. Nedenunder har vi valgt de mest gængse typer, som giver mening i danmark. Men hvis du har nogle krav, der ikke dækkes her, så ring gerne til os.

1906VA-4G

1906VA-4G er et ægte multitalent med hensyn til porte og forbindelser. Her findes alle typer for ADSL, 4G , Ethernet etc for at give den mest fleksible forbindelse.

ISG-1000

ISG-1000 er “lillebror” i en ny serie firewalls fra Lancom. Performance og stabilitet sammen med en masse VPN forbindelser er hovedpunkterne i ISG serien.

ISG-4000

ISG-4000 er toppen i en ny serie firewalls fra Lancom. Performance og stabilitet sammen med en masse VPN forbindelser er hovedpunkterne i ISG serien.

Download Datasheets til ISG serien her:

[download_category category="Lancom-ISG"]

Lancom Unified Security

Lancom Unified Security appliances udspringer fra et samarbejde med Rohde & Schwarz, et anerkendt tysk firma, der producerer netop sikkerhedsprodukter. Med Unified produkterne får du state of the art SSL sikkerhed, IPS/IDS,Firewall og det intuitive web interface binder det hele sammen. Selvfølgelig kan du også konfigurere og overvåge US produkterne fra Lancom LMC.

UF-50

med 520.000 samtidlige sessioner er UF-50 lillebro i US Serien. Dog stadig meget kapable til at sidde i en lille afdeling som firewall.

UF-100

UF-200 får en del merer performance og kan håndtere op til 30 brugere.

UF-300

UF-300 kan indsættes i hovedkontoret eller i en større afdeling. 
Op til 100 brugere og 7,7 Gb/s firewall performance taler der tydelige sprog

UF-500

UF-500 vil være det oplagte valg for firmaer med op til 150 brugere. 8 * GB porte , 13 GB/s firewall perfomance osv.

UF-900

UF-900 er top modellen med 8 * GB porte , 60 GB/s firewall perfomance osv. 
Skal man bruge en stærk og sikker firewall, er UF-900 et godt produkt.

Download Datasheets til UF serien her:

[download_category category="Lancom-UF"]

Lancom Virtual Routers

Har du et virtuelt miljø, hvor du heller vil have din routere til at køre i, kan dette sagtens lade sig gøre med Lancom Virtual Firewall. Samme funktionalitet som de fysiske appliances, men bare på din egen virtuelle servere.

vRouter-50

Den virtuelle Router har en licens på 1 eller 3 år. (50 Mbps, 10 VPN kanaler, 8x ARF, 128 public spot users, WLAN controller op til 10 access points). 

vRouter 250

Den virtuelle Router har en licens på 1 eller 3 år. (´250 Mbps, 50 VPN kanaler, 16x ARF, 128 public spot users, WLAN controller op til 50 access points).

 

Download Datasheets til Vrouter serien her:

[download_category category="Lancom-VRO"]
lancom sikkerhed It-sikkerhed til Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland

Lancom SD-Wan

Med Lancom LMC kan du styre din sikkerhed i gennem skyen. Et suværent værktøj til firmaet med flere afdelinger for at kontrollere enheder et sted. LMC kan selvfølgelig også styre dine andre Lancom enheder.

Er Lancom LMC noget for dig, kan vi arrangere en demo af produktet.  Giv os gerne et ring.

VI VÆRNER OM IT-SIKKERHEDEN