+45 69899909 info@nocable.dk

KUNDECASES

Vi værner om dit IT

Professionnel og nærværende IT-rådgivning


Med Nocable.dk som IT-rådgiver og samarbejdspartner sikrer I jer en stabil og fleksibel IT-løsning i hverdagen.

Læs mere om det i vores kundecases

Kundecases hos nocable.dk It til skoler og efterskoler i Midtjylland

MIDTJYSK EFTERSKOLE

Midtjysk Efterskole har et stort, trådløst LANCOM netværk med Firewall, som danner Midtjysk Efterskole’s infrastruktur for 140 elever og 30 ansatte. Vi valgte LANCOM, fordi vi ville ha’ det ypperste inden for trådløse netværk og til en konkurrencedygtig pris og service.
Bo Thorup, forstander

kundecases hos nocable.dk IT til erhverv

SCANMASTER

Vi har Nocable.dk til at holde vores IT igang og er meget tilfredse med den personlige og faglige service hos Nocable.dk.
Henning Pedersen, Direktør

kundecases hos nocable.dk IT til skoler og efterskoler

KLINTSØGAARD IDRÆTSEFTERSKOLE

Klintsøgaard kører med en Lancom Infrastruktur, hvor vi er glade for stabiliteten og fleksibiliten. Udover trådløst netværk sørger Nocable også for vores Office licenser samt salg af Lenovo & Circular Computing. Alt i alt er vi meget tilfredse med Nocable.dk.
Johnny Kolding Sørensen IT 

 Nocable.dk leder altid efter gode kundecases så vi har specialiseret os i at hjælpe mindre og mellemstore virksomheder med at optimere deres IT-løsninger – uanset om det gælder PC-opsætning og installation af programmer, løbende IT-support eller indkøb af nyt IT-udstyr.

 Vi er imødekommende over for dine ønsker og snakker IT i en forstående tone men med et glimt i øjet, fordi IT er nemlig vores store passion. Vi vil meget gerne dele de gode kundecases både her på hjemmesiden og på sociale medier.

IT-konsulent til efterskoler og skoler og erhverv i Nordjylland, Midtjylland og Sjælland. se mere i vores kundecases

Nocable’s mantra er, at netværket er firmaets kerne. Vi hjælper erhvervskunder med at forbinde firmaet – uden bindinger.

Læs mere om Nocable i artiklen på kortlink.dk/vores-hjorring/2gcp2  

Robert Wolf CEO og founder fortæller

”Lidt om mig selv: Jeg kommer fra Tyskland, men har boet det meste af mit liv i Danmark. Min kone er fra Vendsyssel og har sin familie her, og jeg har selv en familie i Nordjylland, hvilket var grunden til at vi i 2019 flyttede fra Ølstykke til vores sommerhus i Tornby. Dermed har vi en bred tilknytning til både Jylland og Sjælland, og har et solidt netværk begge steder. Vores voksne søn er færdiguddannet og flyttet hjemmefra.

Om Nocable kan jeg fortælle at vores kunder i høj grad er skoler og virksomheder. 

Vi tilbyder en bred vifte af services. Blandt andet tilbyder vi Microsoft-ydelser, Office-356, Microsoft Cloud-løsninger,”. Det betyder, at Nocable hjælper dig med at gendanne tabte filer og så sørger vi samtidig for, at du ikke mister dine dyrebare Word-dokumenter og PowerPoint-præsentationer. Vi og teamet hjælper dig nemlig med at opsætte Office 365 Backup, så dine data ligger trygt og sikkert gemt i skyen. Udover Office-ydelserne, udbyder Nocable, som et af firmaets nyere tiltag, IT-serviceabonnementer per bruger. Her findes både et lille og et stort serviceabonnement: “I det lille serviceabonnement får man klienten installeret på sin PC, og så overvåger vi, at PC’en bliver opdateret og der ikke kommer ransomware på den. På den måde kan man være sikker på, at sker der noget, så reagerer vi på det,”. Hvis du sidder og tænker, hvad er ransomware? Ordet er en sammentrækning af engelske ‘ransom’ og ‘software’ og henviser til en type virus, der bruges til at afpresse ejeren af den inficerede enhed til at betale en løsesum for at få adgang til sine egne data igen. Netop dén slags IT-problemer kan du undgå, hvis du benytter Nocable’s lille serviceabonnement. Ydermere får du pc-hjælp og remote support med i prisen. 

Noget andet nyt, vi er begyndt på, er et SoMe-abonnement, hvor en af vores medarbejdere laver opdateringer for vores kunder op til otte gange om måneden med både Facebook og LinkedIn så vi sørger for at lave en mediestrategi for kunden og følger op på tingene hver måned. Det er derfor heller ikke et abonnement, der som sådan udløber, fordi det er et fortsat samarbejde med kunden. Langvarige løsninger sætter vi højt i Nocable.dk.

Som firma sætter vi en stor værdi i at have og pleje de længerevarende relationer til erhvervskunderne – mange af kunderne, har vi haft siden 2009 og 2010,dem har vi stadig den dag i dag.

”Det er ikke bare alene et stort skulderklap til Nocable, men vidner også om, hvor bekvemmelige kunderne er ved os og tanken om, at de altid ved, hvad de skal sætte af til IT hver måned. Det er vi stolte af.”

Vi værner om de gode kundecases

Er du vores næste kundecase?