+45 69899909 info@nocable.dk

Lenovo Partner

Køb nye Pc'er og Servere fra Lenovo

Som Lenovo-partner kan vi rådgive dig om den bedste hardware-løsning til dine behov. Det betyder, at du ikke behøver lede internettet igennem for at finde den bedste PC eller server til lige netop din virksomhed. Vores store viden på området gør, at vi med lethed, og på et sprog du forstår, kan rådgive dig til den helt optimale Lenovo PC- og serverløsning – spar tid og penge hos Nocable.dk

Keep it simple. Keep it smart.

Lenovos prisvindende produkter dækker lige fra mobiltelefonen i lommen til pc’er og tablets og datacentret, der holder din virksomhed i gang. Lenovo DaaS leverer fleksible, fuldt tilpassede løsninger og opfylder dine specifikke forretningsbehov.

Lenovo produktportefølje dækker mange typer PC’er og servere. Som partner er det vores fornemste opgave, at rådgive dig om den bedste PC til opgaven. Hvad enten det er 25 nye elevpc’er eller en ny workstation til jeres grafiker.
Vi leaser os gerne udstyret til dig, der gerne vil have den mulighed.
Priser varierer efter behov og løsning. Vi giver gerne et godt tilbud på din løsning.

Brancheførende produkttest for holdbarhed og pålidelighed

Siden 2007 har Lenovo brugt det amerikanske forsvarsministeriums MIL-STD 810G*-standarder til at hjælpe deres produkter med at finde en perfekt balance mellem værdi og holdbarhed direkte fra kassen.

ThinkPad-produkter gennemgår øjeblikket test for 12 metoder i alt og 20 procedurer:

NOCABLE.DK levere Lenovo produkter til erhverv i hele landet

Computere til arbejdsstationer

LenovoThinkStationP-serien af desktop-pc’er til arbejdsstationer er designet til pålidelig og fleksibel ydeevne. Muligheden for at opdatere, opgradere og udskifte interne komponenter med det samme giver dig magten og letter overbelastede it-afdelinger. Desuden gør det modulære design af vores stationære arbejdsstationer ændringer til en leg; alt med et rødt berøringspunkt kan fjernes uden brug af værktøj på få sekunder.

Mobile arbejdsstationer

Lenovo ThinkPad P-serien af bærbare computere til arbejdsstationer erholdbare og pålidelige med MIL-SPEC-kvalitetstest. ThinkPad bærbare arbejdsstationer er bærbare, kraftfulde og har en hurtigere ydeevne end en traditionel bærbar computer. Med en kraft, der kan sammenlignes med en stationær arbejdsstation, er vores mobile arbejdsstationer et ideelt valg for ingeniører, designere eller andre tekniske og kreative fagfolk, der skal få tingene gjort væk fra kontoret.

IT infrastruktur du kan stole på

For ottende år i træk opnåede Lenovos ThinkSystem-servere den højeste pålidelighed og oppetid blandt alle Intel x86-baserede platforme i ITICs 2021 Global Server Hardware Server OS Reliability Survey.

Vi værner om dit hardware