+45 69899909 info@nocable.dk

SMV'er

IT til virksomheder, små og mellemstore firmaer

Vi leverer IT til virksomheder og vores løsninger til små og mellemstore virksomheder, SMVer, hjælper med at optimere firmaets IT og i endnu højere grad at give en stabil drift for at kunne køre forretningen uden forstyrrelser.
Skab tryghed for dine medarbejdere, og lad dem arbejde optimalt med IT-udstyr, der bare spiller,
så du får glade medarbejdere.

Vi leverer en ekstern IT-konsulent, der ved alt om IT til erhverv, så du kan fokusere på din virksomhed, uden at skulle koncentrere dig om IT-drift og IT-support – det klarer vi!

IT til virksomheder og IT-rådgivning B2B og skoler samt mindre erhverv i Nordjylland, Midtjylland og Sjælland.

Vores IT produktløsninger komplementerer hinanden, således du frit kan vælge, hvilke “moduler” du har behov for. Har du eksisterende IT-udstyr/IT-løsninger, kan vi næsten 100% sikkert også genbruge dem. Vi hjælper med alt fra hardware, til opsætning af computere og yder både online- og onsite support.

IT-implementeringsproces:

I tager kontakt til os, sammen finder vi ud af, hvilke dele af jeres eksisterende IT, der fungerer, hvad der skal udskiftes, og hvilke behov I har. Vi laver et tilbud der indeholder alt, hvad I skal bruge, og hvor den eventuelle hardware kan betales af via et 3 årigt abonnement. Herefter sætter vores IT-ekspert udstyret op, implementerer jeres regler på virksomhedens PC’ere og så er I i gang. IT til virksomheder når det er bedst.

IT-Service
Vi klarer både de daglige “trælse” opgaver samt implementering af nye IT-projekter i firmaet. Vi finder nemme og enkle IT-løsninger, der dækker jeres behov. Vi forklarer IT på en let forståelig måde. Derudover prioriterer Nocable den personlige relation og tilgængelighed.

IT til virksomheder i Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Skagen

Netværk
Vores switche og firewalls giver den bedste sikkerhed og stabilitet, så du minimerer riskoen for nedbrud. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om din forretning. Vores IT-tekniker gennemgår virksomhedens behov og opsætter switche og firewalls, hvor der er behov for det.

IT-backup og IT-sikkerhed til Aalborg, Hjørring Nørresundby, Frederikshavn, Thisted, Brønderslev, Hobro, Nykøbing mors fra Nocable

Trådløst netværk
Hvad er op og ned på et stabilt og sikkert trådløst netværk? Hvad med GPDR? Hvad skal firmaet forholde sig til? Hvilke standarder er gode? Er det korrekt at investere i det nyeste hele tiden? Vi har den fornødne viden til at rådgive dig.

Cloudbackup
Vidste du, at Office 365 og Google G-Suite ikke tager backup af dine data? Eller vidste du, at 29 % af al datatab skyldes menneskelige fejl? Er du sikret, hvis dine medarbejdere ved en fejl sletter vigtige filer eller ved datanedbrud?
Nocable kan hjælpe med backup, der virker. Datto backup – både til server og Cloudservices.

q

Office 365
Nocable er Microsoft CSP, så vi kan vejlede dig i Microsoft Cloud løsninger. Har du allerede en Office Cloud løsning, supporterer vi den gerne.

Få styr på dit print
Som Printmanager og Brother Partner kan vi tilbyde dig de bedste printløsninger. Dette giver dig både økonomiske og driftsmæssige fordele.

Vi har mange års erfaring med salg og support af printere, og vægter både kundepleje og support af vores kunder ekstra højt

Robert Wolf er IT-specialist og har godt 30 års erfaring fra IT-branchen som både ansat
[Fredericia kommune, Skat, Pfizer etc.] og som selvstændig erhvervsdrivende.

Nocable er både partner og stolt forhandler af nogle af de bedste brands indenfor IT verden.

IT til virksomheder og Service IT til til bærbare, stationære og internet for erhverv og skoler,efterskoler Aalborg, Aarhus,Vejle, Odense.

“Virtually every organization needs an IT technician to support and maintain its computers, and networks. Make sure you look for these five critical traits:

“self-discipline, problem-solving skills, attention to detail, great communication skills, and a passion for technology.”
– wisdom from the worldwideweb

Vi værner om IT til virksomheder