+45 69899909 info@nocable.dk

Samarbejdspartnere

Sammen er vi bedst

Her kan du møde vores samarbejdspartnere og producenter.

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere, så de er gode til hver deres specifikke felt, og tilsammen udgør de en perfekt infrastruktur til din forretning. Skal du være vores næste samarbejdspartner?

Lancom silver partner i Danmark, Samarbejdspartnere om IT løsninger i Danmark

Lancom Systems

Lancom Systems er den førende producent af netværksudstyr i Tyskland og har en produktportføjle til trådløst netværk, som er fleksibel, sikker og stabil.

Som Lancom Systems partner kan vi rådgive og installere den helt rigtige løsning til dig. Trådløst netværk fra Lancom er meget fleksibel og man kan starte med en lille løsning på 1-5 Accesspoints og senere udvide med rigtig mange Accesspoints.

I hele produktets levetid er der gratis firmware, så man er sikker på at alle produkter yder deres bedste og er up to date. Normal levetid er 5 år, men vi har produkter kørende på både 9 og 10 år.

Datto 

Datto er førende leverandør af Backup-løsninger både til onpremises og Cloud løsninger.

Kontakt os gerne for, hvordan vi kan tegne den bedste backup-løsning til jer.

Office 365- og Google G-Suite-backup er et must i dag, siden de to leverandører ikke tager ansvar for data, men kun for at deres services kører.

Microsoft 

Nocable er Microsoft partner, så vi kan levere din Office 365 løsning og få den implementeret, så den møder JERES behov, og ikke omvendt!

Da vi er Education partner, kan vi levere Office 365-licenser og support til skoler.

printløsning nordjylland

Brother 

Som Brother partner kan vi tilbyde dig de rigtige printere til den rigtige pris – og selvfølgelig yde support, hvis uheldet er ude. 

IT samarbejdspartnere i hele landet

DANSK IT PARTNER

Dansk IT Partner er et landsdækkende netværk af IT-Konsulenthuse, der først og fremmest sparrer med hinanden, men også fordi vi kan udnytte hinandens knowhow og location over hele Danmark. 

samarbejdspartner i Nordjylland

JYSK REKRUTTERING

Jysk Rekruttering bor i vores kontofællesskab og bruges til sparring og afprøvning af “ideer”.

Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting. Men også effektive outplacement forløb, personlighedstests og rådgivning.

Jysk Rekruttering headhunter og rekrutterer direktører, ledere, konsulenter og specialister via deres store netværk og kandidatbank.

Desuden tilbyder de at indgå som rådgivere i advisory boards og bestyrelser, hvor ikke kun erfaring og viden spiller en stor rolle, men absolut også det at få nye vinkler og idéer frem på bordet.

Vi vil hele tiden forbedre os, så vi leder altid efter nye, dygtige samarbejdspartnere. Er du vores næste samarbejdspartner?

Og vi hører gerne fra dig selvom du ikke er fra vores branche, for vi leder altid efter nye bekendtskaber og sparingspartnere.