+45 69899909 info@nocable.dk

SUPPORT

Få remote support med det samme

Her kan du downloade et lille program, som gør, at vi kan overtage din PC og hjælpe dig med samme.  Du kan vælge at køre programmet med det samme eller gemme det på din PC. Det installerer intet på din PC og vi kan kun komme på din PC, når programmet er startet op.

Klik på billedet i højre side og download nocablesupport.exe. Kør programmet og venligst oplys os ID’et . så kan vi forbinde til din PC og se dit skrivebord med det samme.

Datto Remote Monitoring and Management (RMM) er en fuldt udstyret og sikker cloud-baseret platform, der gør det muligt for MSP’er at sikre, overvåge, administrere og understøtte endepunkter og derved reducere omkostninger og øge effektiviteten af den leverede service. 

Proaktiv jernadministration og overvågning
Automatiseret overvågning og meddelelse om problemer, herunder indbygget ransomware-detektion, hjælper med at reducere risici, før de bliver ødelæggende for kundens forretning.

For fjern-RMM, fjernsupport :

Er uheldet ude og har du brug for Cloudbackup?

Vi sikrer, at dine Clouddata er der hele tiden!

Vidste du at Microsoft & Google ikke tager ansvar for dine data? Kun at deres services er oppe at køre? Så reelt set kan dine data forsvinde ud i den blå luft, hvis du ikke sikrer dig. 

Vi anbefaler Datto, da de i dag har en af mest sikre og bedst supporterede løsninger, når det gælder Cloudbackup. Og det både til Office 365 og Google Workspace. 
Du bestiller bare hos Nocable.dk og så sørger vi for resten. Vi værner om vores kunder.

FORDELE

 ✔ Backup af data i skyen✔ Faste omkostninger ✔ Styr på licenser ✔ Restore på fuld bruger eller på enkel mappe eller Email.✔1 års retention eller uendelig backup af data. ✔ Snapshot tages 3-5 gange dagligt.

Er du usikker på, hvad sikkerhed betyder for jer? Tag en uforpligtende snak om en mulig løsning for dig og bliv klogere på din digitale sikkerhed.

Vores service

Installation

Remote support

Rapport over backup hver 3 måned

info: Abonnementet er fleksibelt, og kan sammensættes ud fra jeres præcise behov.
For bestilling kontakt os gerne eller udfyld venligst formular så vender vi tilbage snarest muligt– med venlig hilsen Nocable.dk

Vi værner om dit IT