+45 69899909 info@nocable.dk

LANCOM TRÅDLØST NETVÆRK

Tysk produceret kvalitet og stabilitet

Vil du koncentrere dig om din kernevirksomhed og trygt vide, at internettet spiller i hele virksomheden, så er LANCOM SYSTEMs trådløse netværksprodukter vejen frem. LANCOM-adgangspunkterne muliggør trådløse netværksadgange i alle tænkelige miljøer – uanset om det er udendørs, indendørs eller i de barske industrielle miljøer. De opfylder de højeste krav til hardwarekvalitet (levetid, temperaturudvikling osv.)

Lancom Systems er den førende producent af netværksudstyr i Tyskland og har en produktporteføjle til trådløse netværk, som er fleksibel, sikker og stabil.
Som Lancom Systems partner kan vi rådgive og installere den helt rigtige løsning til dig. Trådløst netværk fra Lancom er meget fleksibel og man kan starte med en lille løsning på 1-5 Accesspoints og senere udvide med rigtig mange Accesspoints.
I hele produktets levetid er der gratis firmware, så man er sikker på at alle produkter yder deres bedste og er up to date. Normal levetid er 5 år, men vi har produkter kørende på både 9 og 10 år.

Lancom Accesspoints

Alle Lancom Accesspoints kan anvendes alene og konfigureres uden Controller. Dette kan være en fordel i små firmaer eller enkeltstående afdelinger. Hvis man senere skal udvide og opgradere, kan alle accesspoints genbruges til en controller eller LMC løsning. Dette sikrer ens investering lang tid i fremtiden. For at dække alle behov indenfor trådløst netværk, er der en del accesspoints fra Lancom . Her får du en kort intro til de vigtigste :

LW-500

LW-500 er et dual radio AP med op til 867 Mb/s. Ligner en brandalarm og bruges til dækning af områder, hvor der skal være trådløst net , men ikke mange forbindelser.

LN-860

LN-860 er et dual radio AP med op til 867 Mb/s. giver gennem 3*3 mimo bedre dækning.

LN-1702

LN-1702 er et highend Accesspoint med hele 1,7 Gb/s. 3*3 mimo giver god dækning fremad. Masser af kraft til det krævende område i dit trådløse net.

Lancom Controlled Wifi

Dette er den “mest almindelige” trådløs netværksløsning til firmaer og skoler.
Har man mere en 4-5 Accesspoints, bliver det sværere at konfigurere alle hurtigt og korrekt.
En Controller sørger for dette, Så behøver ændring af password kun foretages en gang og ikke 50 eller 200 gange. Lancom Controllere fås i flere størrelser, alt afhængig af antal Accesspoints de skal kunne håndtere. Lige nu findes følgende modeller:
WLC-4006+

WLC-4006+ Controller er entrypoint controlleren til 6 Accesspoints og kan opgraderes til 30 Accesspoints med en licens. En public-spot til 256 brugere kan lægges på. så elever skal logge ind for at komme på.

WLC-1000

WLC-1000 kan styre 25 Accesspoints pr.- default og opgraderbares til 1000 AP via software. WLC-1000 kan selvføgelig også håndtere en Public Spot , så elever f.ex. skal logge ind for at komme på. Dette kan styres med Microsoft AD eller en Radius server.

Lancom SD-Wan

Med Lancom LMC kan du styre dit trådløse netværk fra skyen. Har du flere afdelinger, kan du sende et nyt acccesspoint ud til afdelingen, og når der er sat kabel i, finder den automatisk konfigurationen fra LMC og er op at køre 5 minutter efter. LMC kan selfølgelig også styre dine andre Lancom enheder.

Er Lancom LMC noget for dig, kan vi arrangere en demo af produktet.  Giv os gerne et ring.

VI VÆRNER OM DIT TRÅDLØSE NETVÆRK!