+45 69899909 info@nocable.dk

DIGITALE PRODUKTER

Vores digitale produkter inkluderer alt fra scanning af dokumenter, SoMe til afstemning af regnskaber   

Ved du, hvad dine kunder tænker? Mangler du kontakt til dine kunder? Ved du ikke, hvad der op og ned på sociale medier eller i et nyhedsbrev? Skal du have sorteret dine dokumenter? Har du en kæmpe vareliste du skal have afstemt eller posteringer, der skal sammenlignings hurtigt?

Vi har helt sikkert en nem og smart digital løsning til dig!
Se alle vores digitale produkter her

Nyhedsbrev-forfatning fra Nocables specialist, Tina, får du kontinuitet og synlighed og holder dine kunder up to date en del af digitale produkter hos nocable

Nyhedsbrev

Ønsker I at udsende et månedligt nyhedsbrev, men mangler tiden og kompetencerne til det? Vi kan hjælpe!

Tekstforfatning er forfatning af tekster med et særligt formål.som f.eks sælge en vare eller en service, enten direkte eller indirekte, tekstforfatning med overbevisende og engagerende tekstindhold er et must blandt onlinevirksomheder. Et digitalt produkt hos nocable

Tekst forfatning

Skal din tekst ramme din målgruppe og dit marked? Vi kan hjælpe med de fleste typer af tekster.

SoMe-abonnementet er skræddersyet til mindre virksomheder og iværksættere, der ikke selv har tid, eller den fornødne viden, til at stå for de sociale medier. et digitalt produkt hos nocable

SoMe

Ønsker I at have kontakt til jeres kunder på de sociale medier, men mangler tiden og kompetencerne til det? Vores SoMe-ekspert kan hjælpe!

NSC– Nocable Statement Compare

Er du revisor eller bogholder? Bruger du lang tid på at sammenligne posteringer fra regnskab og bankkonti eller fra vareliste og webshop? NSC sparer dig for tid, bøvl og besvær med manuelt at afstemme posteringerne, tid du i stedet kan bruge på andre, sjovere opgaver.

Nocable Scan er den ultimative scannerløsning for dig, der skal følge de nye GPDR-og regnskabslove, hvor data skal opbevares digitalt. Nocable Scan kan automatisk sortere dokumenter efter f.eks. CPR-nummer eller andre tekster, som findes i det scannede materiale.

Nocable Scan

Få styr på dine fysiske dokumenter ved hjælp af Scanpakkerne 

Nocable Scan er den ultimative scannerløsning for dig, der skal følge de nye GDPR-og regnskabslove, hvor data skal opbevares digitalt.  

Nocable Scan kan automatisk sortere dokumenter efter f.eks.  CPR-nummer eller andre tekster, som findes i det scannede materiale.

digitale produkter og sociale medier til hele Nordjylland, Midtjylland, Fyn, Sjælland

Vores digitale produkter komplimenterer hinanden, og du kan sammensætte dem efter dine behov. Vores eksperter har mange års erfaring, og ved hvad der er op og ned i alt fra IT-software til sociale medier.