+45 69899909 info@nocable.dk

DIGITALE PRODUKTER

Vores digitale produkter inkluderer alt fra scanning af dokumenter, SoMe til afstemning af regnskaber   

Ved du, hvad dine kunder tænker? Mangler du kontakt til dine kunder? Ved du ikke, hvad der op og ned på sociale medier eller i et nyhedsbrev? Skal du have sorteret dine dokumenter? Har du en kæmpe vareliste du skal have afstemt eller posteringer, der skal sammenlignings hurtigt? Vi har helt sikkert en nem og smart digital løsning til dig! Se alle vores digitale produkter her

SoMe-abonnementet er skræddersyet til mindre virksomheder og iværksættere, der ikke selv har tid, eller den fornødne viden, til at stå for de sociale medier. et digitalt produkt hos nocable

SoMe

Ønsker I at have kontakt til jeres kunder på de sociale medier, men mangler tiden og kompetencerne til det? Vores SoMe-ekspert kan hjælpe!

Orion- Infoskærm løsning fra nocable

Nocable tilbyder Orion-infoskærme til virksomheder, der ønsker at forbedre deres interne og eksterne kommunikation. Vi leverer og installerer infoskærme til gæstehåndtering, mødeaktiviteter, nyhedsstrømme, kantinemenuer mv., så din virksomhed fremstår professionelt over for medarbejdere og gæster.
Orion består af en mini-PC, som sættes til skærmen ude dig. Denne mini-PC kobler sig op på Nocables server og får det skærmlayout du ønsker. Hver skærm kan have det samme layout eller et layout for hver skærm.
Du får mulighed for at rette indholdet, så du selv kan gå ind på dit layout og rette tilbud etc.

Første skærm pr. måned          149 kr.
Hver skærm efterfølgende:       99 kr.
Skærm sendt ud via TV kanal pr. TV: 20 kr.
Ovenstående Priser er pr. måned ekskl. moms 

Installation af første layout:   990 kr.
Installation af efterfølgende layout: 490 kr.
Ovenstående er engangspriser ekskl. moms.

Valgfrit Supportabonnement: 200 kr. pr. løsning (ikke pr. skærm) ekskl. moms.

 Interesseret? Ring til Robert på ++45 69 89 99 09 eller send en mail til info@nocable.dk

Ønsker I at have kontakt til jeres kunder på de sociale medier, men mangler tiden og kompetencerne til det? Vores SoMe-ekspert kan hjælpe!

NSC– Nocable Statement Compare

Er du revisor eller bogholder? Bruger du lang tid på at sammenligne posteringer fra regnskab og bankkonti eller fra vareliste og webshop? NSC sparer dig for tid, bøvl og besvær med manuelt at afstemme posteringerne, tid du i stedet kan bruge på andre, sjovere opgaver.

Nocable Scan er den ultimative scannerløsning for dig, der skal følge de nye GPDR-og regnskabslove, hvor data skal opbevares digitalt. Nocable Scan kan automatisk sortere dokumenter efter f.eks. CPR-nummer eller andre tekster, som findes i det scannede materiale.

Nocable Scan

Få styr på dine fysiske dokumenter ved hjælp af Scanpakkerne 

Nocable Scan er den ultimative scannerløsning for dig, der skal følge de nye GDPR-og regnskabslove, hvor data skal opbevares digitalt.  

Nocable Scan kan automatisk sortere dokumenter efter f.eks.  CPR-nummer eller andre tekster, som findes i det scannede materiale.

digitale produkter og sociale medier til hele Nordjylland, Midtjylland, Fyn, Sjælland

Vores digitale produkter komplimenterer hinanden, og du kan sammensætte dem efter dine behov. Vores eksperter har mange års erfaring, og ved hvad der er op og ned i alt fra IT-software til sociale medier.