+45 69899909 info@nocable.dk

SoMe

Abonnement på sociale medieopdateringer

SoMe eller sociale medier er i dag en vigtig faktor i at holde kontakt til kunder og samarbejdspartnere. I samarbejde med dig varetager vi din virksomheds sociale medier, hjælper med at skabe synlighed og interesse for din virksomhed, og giver dig feedback på udviklingen, så du hele tiden ved, hvor du står. SoMe-abonnementet er skræddersyet til mindre virksomheder og iværksættere, der ikke selv har tid eller den fornødne viden til at stå for de sociale medier. Du slipper for at tage dig af de sociale medier, og kan bruge tiden på din kerneviksomhed, mens vi trygt styrer dine sociale medier.
Vi har fx kunder, der gerne vil skabe synlighed omkring deres virksomhed, men som mangler tid og viden på området. Her planlægger vi, i samarbejde med dem, de opdateringer, der skal lægges op, sørger for kontinuerligt at lægge opdateringer op, og vejleder i, hvordan vi bedst muligt skaber synlighed for kunden.

Tina med block

Oversigt over de ydelser vi tilbyder med SoMe, nyhedsbreve og tekstforfatning

SoMe-abonnement

Er din virksomhed kørt sur i Facebook og LinkedIn? Eller glemmer du bare at få lagt noget op på de sociale medier? Lad Nocable.dk hjælpe dig med et SoMe-abonnement! I samarbejde med dig varetager vi din virksomheds sociale medier, hjælper med at skabe synlighed og interesse for din virksomhed, så du hele tiden ved, hvor du står. SoMe-abonnementet er skræddersyet til mindre virksomheder og iværksættere.

Nyhedsbrev

Ønsker I at udsende et månedligt nyhedsbrev, men mangler tiden og kompetencerne til det? Vi kan hjælpe!
Vi udarbejder en skabelon efter dine ønsker og opsætter og udsender nyhedsbrevet med jeres nyheder på vegne af jeres virksomhed.

Tekstforfatning

Skal I have skrevet tekster til hjemmesiden eller et produktkatalog, så lad Nocable hjælpe jer med tekstforfatningen. I får en fast kontaktperson, der kender jeres virksomhed, og vi skriver teksterne ud fra stikord eller en samtale med jer.

Fordele

✔Kontinuitet

✔Synlighed

✔Fast pris

✔Fast kontaktperson

Nocable SoMe-abonnementsoversigt

Op til 8 opdateringer om måneden (1 – 2 om ugen) 

• Simpel mediestrategi 

• I samarbejde med kunden: fastlægge, hvad udbyttet af de sociale medier skal være 

• Sparring ift. Hvad der virker og ikke virker

 • Løbende simpel statistik og overblik over hvem der interagerer med firmaet på de sociale medier 

• Sparring om hvordan tilstedeværelsen på sociale medier kan optimeres 

• Månedligt telefonkald omkring opdateringer og opfølgning

• Tilladelse til at plukke historier og bruge billeder fra hjemmesiden 

• Billede og tekst som virksomheden gerne vil have ud. 

• Løbende opdateringer  fra virksomheden (Nyheder, Produkter, referencer etc.), så vi kan plukke de gode historier til sociale medier

Vi værner om dine sociale medier