+45 69899909 info@nocable.dk

NYHEDSBREV

Forfatning af nyhedsbreve

Ønsker I at udsende et månedligt nyhedsbrev, men mangler tiden og kompetencerne til det? Overlad trygt nyhedsbrevet til os og frigiv tid til de sjove opgaver.
Vi udarbejder en skabelon efter jeres ønsker og opsætter og udsender nyhedsbrevet med jeres nyheder på vegne af jeres virksomhed. Med nyhedsbrev-forfatning fra Nocables specialist, Tina, får du kontinuitet og synlighed og holder dine kunder up to date med lige præcis de emner, som du ønsker – det er e-mail marketings store force. 

FORDELE

  ✔Kontinuitet i udsende og udsendelsen af nyhedsbreve Fast pris Fast kontaktperson

 “Et godt nyhedsbrev opbygger og vedligeholder dine kunderelationer og skaber værdi for dine kunder eller medlemmer. Det gør det ved at tilføre kunden en viden, som kunden ikke havde i forvejen og ved at afdække et behov. Dermed giver nyhedsbrevet din virksomhed et stærkere brand og flere ordre i bogen.”

–  Tina Vestergaard Social Media Manager.

Med flere års erfaring med nyhedsbreve, ved vores specialist, hvad der er op og ned i et nyhedsbrev og kan på den måde hjælpe din virksomhed med at skabe synlighed på nettet. I slipper for selv at bruge tid på nyhedsbrevet, og bestemmer selv, hvor hyppigt det skal udsendes, så sørger vi for resten.

Pakken indeholder

Opsætning og udsendelse af 1 månedligt nyhedsbrev til op imod 2000 modtagere

Vedligehold af Mailchimp med opdatering af kontaktlister osv.

Nyheder til nyhedsbrev tages fra virksomhedens sociale medier og hjemmeside eller op til tre nyheder skrives ud fra virksomhedens stikord/billeder.

For bestilling kontakt os gerne eller udfyld venligst formular, så vender vi tilbage snarest muligt– med venlig hilsen Nocable.dk

Følg os på facebook for at se eksempler på tekst og meget mere