+45 69899909 info@nocable.dk

Microsoft CSP & AEP

Nocable.dk er MS Partner

Lad os styre din Office 365 løsning og stå for jeres licenser

Ønsker du en tryg og let løsning, der sikrer at dine medarbejdere kan arbejde effektivt og samtidigt spare penge ved kun at have én løsning? Som Microsoft CSP partner kan vi rådgive og licensere din Office 365, så du altid har den optimale løsning kørende i skyen.

Nocable.dk supporter også løsningen efterfølgende, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.
Vi kan selvfølgelig også flytte jeres mail over på Office, så I også her har én løsning og sparer penge.
Udover Office 365 kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med Azure, Microsoft 365 og ganske normale server-løsninger/licenser fra Microsoft.

Microsoft Azure er et cloudmiljø, der indeholder alt, hvad en virksomhed skal bruge, når det kommer til virtualisering af servere, databaser, netværk og meget mere. Nu er det muligt at bruge Azure – en løsning, hvor man effektivt kan ”leje” præcis de hardware-ressourcer man har brug for. Der er mange tjenester i Azure,du får sparring af os som  IT-leverandør, Vi hjælper med at finde de tjenester, som understøtter virksomhedens behov.

Udover Office 365 kan vi selvfølgelig også hjælpe jer med Azure, Microsoft 365 og ganske normale server løsninger/ licenser fra Microsoft.
Husk også at Microsoft ikke tager backup af jeres data! Også her kan vi hjælpe jer med vores Datto backup

Med Office får du selvfølgelig de kendte applikationer Word, Excel, Outlook og Onedrive.
Men du får også et unikt værktøj til at få øge samarbejdet i dine undervisnings-teams, klasser eller projektgrupper.
Med TEAMS kan dine brugere snakke sammen, dele dokumenter, se hvem der er online og en masse flere funktioner. PLANNER giver dig mulighed for at planlægge dine teams og projekter.

Med Office får du selvfølgelig de kendte applikationer Word, Excel, Outlook og Onedrive. Men du får også et unikt værktøj til at få øge samarbejdet i dine undervisnings-teams, klasser eller projektgrupper. Med TEAMS kan dine brugere snakke sammen, dele dokumenter, se hvem der er online og en masse flere funktioner. PLANNER giver dig mulighed for at planlægge dine teams og projekter.
microsoft licenser nordjylland
https://www.microsoftpartnercommunity.com/

Vi værner om dit IT