+45 69899909 info@nocable.dk

NETVÆRK

Netværket er firmaets kerne.

Netværk er mange ting.
Fra kablingen i væggen til firewall, VPN , WAN forbindelser og mere. Er det blevet uoverskueligt? Er jeres netværk langsomt? Med vores store viden om IT til erhverv, kan vi helt sikkert hjælpe! Aner du ikke, hvad halvdelen af de ovenstående ord dækker over? Bare rolig, det gør vi, og vi kan hjælpe dig med en sikker forbindelse, så du trygt kan nyde kaffen og koncentrere dig om din virksomheds kerneforretning.

IT-infrastruktur kan være svært at gennemskue men som erfaren IT konsulent kan vi hjælpe dig i hele Nordjylland

Vi gennemgår jeres netværk og lægger en plan for, hvad der skal rettes her og nu, og hvad der kommer af udgifter de næste par år. Hvis udstyret er godt nok og virker, skal det ikke bare skiftes. Vores netværksprodukter arbejder sammen med de fleste andre produkter og kan derfor integreres løbende i en eksisterende infrastruktur. Og har du produkter, som er integreret i din virksomhed og kender, skifter vi selvfølgelig heller ikke producent.
Hvad enten vi skal agere IT-afdeling for dig eller skal samarbejde med din eksisterende IT-afdeling er fint med os. Med over 30 års erfaring på netværk kan vi sagtens hjælpe dig med at finde fejl og optimere dit netværk.

Sikkert miljø og datasikring fra erfaren IT-specialist

Skal jeres netværk opdateres? Har i flaskehalse? Er firewallen uoverskueligt?

“Vores IT-teknikere, der har stor erfaring, kommer gerne ud og tager et kig på jeres IT-løsninger, og giver et bud på, hvordan jeres IT-løsninger kan optimeres. Vores IT-tekniker taler jeres sprog og formår at tale IT, så det er forståeligt for alle.” Nocable.dk

IT-sikkerhedskonsulent og IT-specialist Robert Wolf

Lad Nocable hjælpe jer med vores knowhow som f.eks:

IT infrastruktur Gennemgang af IT-netværk for hele Nordjylland

IT-infrastruktur

Hjælp til PC problemer, er virksomhedens eller skolens PC gået i stykker og skal du have en ny bestil en ny hos os.Vi sælger PC og Laptops til hele Nordjylland.

Digital arbejdsplads

IT-netværk konfiguration og opsætning af IT-udstyr samt gennemgang af eksisterende IT-løsninger

Sikkert IT-miljø og datasikring

Billig internet til erhverv,opsætning af access points,hurtigt og nemt for virksomheder i Nordjylland, Aalborg, Nørresundby, Frederikshavn.

B2B abonnements-løsninger

%

Tæt ved 1 ud af 4 danske SMV’er har ikke implementeret de mest essentielle IT-sikkerhedstiltag (systematisk og løbende opdatering af software/styresystemer og dokumenterede og gennemtestede backup-procedurer).

%

Hver anden virksomhed med mindst 100 ansatte har øget andelen af medarbejdere med remote adgang til virksomhedens it-systemer og to ud af fem virksomheder har øget andelen af medarbejdere med remote adgang til virksomhedens e-mail system.

%

af befolkningen mellem 16 og 89 år har oplevet sikkerhedsproblemer ved aktiviteter online i form af falske e-mails, bedrageri, hacking eller identitetstyveri.

%

af danske SMV’er har ikke det rette match mellem risikoprofil og IT-sikkerhedsniveau, hvilket øger deres sårbarhed for IT-sikkerhedsbrud.

Tallene fra Danmarks Statistik

It-anvendelse i virksomheder er en årlig opgørelse af danske virksomheders brug af it. Statistikken opgør udbredelse og anvendelse af it, herunder brug af it-teknologier og elektronisk handel. Stikprøven består af ca. 4.000 virksomheder og dækker virksomheder i de private, ikke-finansielle byerhverv med mindst ti fuldtidsansatte.

https://www.dst.dk/da/

Vi værner om dit IT