+45 69899909 info@nocable.dk

IT-SERVICE

IT-SERVICE – Jeres eksterne IT-afdeling

En af vores stærke kompetencer er at styre og vedligeholde virksomhedens IT.
Med Nocable som ekstern IT-konsulent kan du nyde kaffen og trygt koncentrere dig om din kerneforretning,
alt imens du overlader IT-opgaverne til os.

IT-sikkerhedskonsulent sikre dine data og forhindre hacking og nedbrud og tager backup af dine filer. Vi kører gerne ud i hele Nordjylland, Aalborg, Nørresundby.
IT-backup og IT-sikkerhed til Aalborg, Hjørring Nørresundby, Frederikshavn, Thisted, Brønderslev, Hobro, Nykøbing mors fra Nocable
Billig internet til erhverv,opsætning af access points,hurtigt og nemt for virksomheder i Nordjylland, Aalborg, Nørresundby, Frederikshavn.

Det kan være svært at afgøre, om der er plads til en “rigtig” IT-konsulent, som er i firmaet hele tiden, men måske ikke har nok at lave. Måske ligger jeres behov lige midt i mellem. Med en ekstern IT-rådgiver får I præcis den support, I har brug for her og nu fordi på den måde har I hele tiden styr på jeres omkostninger og kan skalere behovet op og ned.
Vi leverer IT til virksomheder, og kan agere som jeres eksterne IT-rådgiver, der hjælper med alt fra rådgivning om IT, hjælp til opsætning af computer til IT-infrastruktur, og samtidigt er vi jeres IT-sikkerhedskonsulent.

Robert Wolf

Robert Wolf

IT sikkerhedskonsulent og IT specialist. Founder & CEO

Hvornår har i sidst fået gennemgået jeres backup? Er der styr på IT-delen af GDPR? Skal jeres server eller netværk opdateres? Kontakt Nocable.dk. Vi værner om dit IT!

Vores IT-beskytter WACH oplyser jer om nogle af de gængse IT-services

IT service til Hjørring,Brønderslev, Frederikshavn, Vrå, Sindal

Få kyndig og vejledende support, der effektiviserer jeres hverdag og fremmer brugerens  IT-oplevelse

Programinstallations- og afinstallationsfejlfinding. Vi hjælper med at udbedre problemer, når du/I har problemer med installation eller fjernelse af programmer. 

Virksomheder gør  brug af forskellige former for IT-systemer og computere, netværksudstyr. Det en god idé at skifte det gamle IT-udstyr ud, både fordi det nye udstyr vil være helt opdateret og fordi det bliver nemmere at få det nye udstyr til at arbejde sammen. Det er kritisk vigtigt, at jeres computere er opdateret. Det er skønt, når  IT er på niveau med jeres konkurrenter og  måske endda er et skridt foran. Det en god idé at have noget IT-udstyr, samt systemer, der generelt er up to date.

Installation og sikring af tilgængelighed, operationer, ydeevne, sikkerhed og andre driftsrelaterede processer udføres professionelt og sikrer, at serveren fungerer som forventet.

For IT-løsninger er dokumentation et vigtigt element i brug, drift, vedligeholdelse og videreudvikling af it-løsninger på kort og langt sigt. Uden god dokumentation er der høj risiko for, at fordele og gevinster ikke opnås, eller ganske simpelt at omkostningerne bliver for høje.

Lettere og hurtigere IT-processer optimerer dig/jeres arbejdsgang og med sikker og hurtig IT-drift mister i ikke værdifuld tid.

Rapportering som er klar og tydelig om it-sikkerhed samt de risici, der kan være, er uhyre vigtigt for it-ansvarlig, når det kommer til engagere ledelsen og således også få allokeret ressourcer til at løse opgaven. Især i tider med hacking og ransomware. 

Er dine data krypterede? Så uvedkommende ikke kan læse oplysningerne, selvom de fx bliver stjålet? Det er denne egenskab, som gør kryptering til en anbefalet sikkerhedsforanstaltning i GDPR-reglerne. Hvordan og i hvilke sammenhæng, kan vi hjælpe med.

FULL SERVICE

Står I og mangler trådløst netværk, computere, Microsoft-produkter eller printløsninger. Vi har lavet en samlet pakke der sammensættes ud fra jeres behov, så I får alt til en samlet månedlig pris men i behøver altså ikke betale for hardvare fra start, men betaler over 3 år for abonnementet, hvorefter hardwaren er jeres.

IT-service for erhverv i Nordjylland, Aalborg, Hjørring, Nørresundby, Frederikshavn, Thisted, Brønderslev, Hobro,Nykøbing Mors.

SERV BASIS

Har din virksomhed styr på jeres virksomheds IT og IT-sikkerhed? Er dine medarbejdere trætte af konstante, forstyrrende opdateringer? Lad Nocable.dk hjælpe jer. Vi tilbyder et basis-abonnement, der indeholder alt, hvad I står og mangler. Abonnementet kan sammensættes ud fra jeres behov.

CLOUD BACKUP

29 % af al datatab skyldes menneskelige fejl. Er du sikret, hvis dine medarbejdere ved en fejl sletter vigtige filer eller ved datanedbrud?

Nocable kan hjælpe med backup, der virker. Datto backup – både til server og Cloudservices. Datto er backup, som er skalerbar fra den lille server til det store setup med mange virtuelle servere.

Abonnements-overblik

IT service og IT-drift samt support for Aalborg, Hjørring Nørresundby, Frederikshavn, Thisted, Brønderslev, Hobro, Nykøbing mors.

SE VORES PRODUKTKATALOG

Nem og let tilgængelig oversigt over alle nocables´s produkter og services


Brought to you by Nocable.dk

Vi værner om dit IT