+45 69899909 info@nocable.dk

NOCABLE SCAN

Scan dine dokumenter og behandl dem automatisk 

Nocable Scan er den ultimative scannerløsning for dig, der skal følge de nye GDPR-og regnskabslove, hvor data skal opbevares digitalt. Programmet kan automatisk sortere dokumenter efter f.eks. CPR-nummer eller andre tekster, som findes i det scannede materiale.
Du slipper for tid og besvær med at sortere dokumenterne manuelt, overholder GDPR-loven og kan tage en kop kaffe, mens skanneren laver arbejdet automatisk.

scan dokumenter hos Nocable Nordjylland, Midtjylland, Fyn og Sjælland

Få styr på dine fysiske dokumenter ved hjælp af Scanpakkerne! 

Det scannede materiale gemmes i en filstruktur efter jeres ønske. Der findes både en Cloudløsning og en on-premise opsætning.

Nocable Scan kan bl.a.: 

Scanne via OCR (tekstgenkendelse), som gør det nemt at søge i dokumenterne på serveren.

Oprette mapper der scannes dokumenter ind i med konkret defineret mappenavn baseret på de data, som står på dokumenterne.

Oprette filer med korrekte navne, defineret ud fra (igen) hvad der læses på dokumenterne, så dette ikke skal gøres manuelt bagefter.

Oprette filer med korrekte navne, defineret ud fra (igen) hvad der læses på dokumenterne, så dette ikke skal gøres manuelt bagefter.

 

SCAN PAKKERNE

Alle priser er plus moms.

For bestilling kontakt os gerne eller udfyld venligst formular så vender vi tilbage snarest muligt– med venlig hilsen Nocable.dk

Gør din dokument-behandling lettere allerede idag