+45 69899909 info@nocable.dk

Nocable er
Lancom Silver Partner

“Nocable.dk forhandler Lancom netværksprodukter som sikrer dig den optimale løsning-til en rimelig pris!”

Har du råd til at miste adgang til din computer pga. af virus, ransomware, eller fordi den bliver hacket?
Vil du kunne surfe trygt på nettet og nyde kaffen i fred og ro. Slip for bøvl og tid med at genoprette dit system med en firewall fra Lancom, der beskytter dig mod trusler udefra.
Der er i gennemsnit sket en stigning i ransomwareangreb på virksomheder på 31 procent i forhold til 2021, lyder det fra World Economic Forum i ny rapport.
Det kan koste virksomheden dyrt! En god firewall er en af de måder, du kan beskytte din virksomhed på.
Nocable forhandler og opsætter Lancom-firewalls. Med Lancom Systems får du kvalitet og stabilitet mange år fremover.
Lancom System er en tysk producent af netværksudstyr. Deres Sikkerhedsprodukter er virkelig stærke og sikre – til en rimelig pris!
Lancom Systems er den førende producent af netværksudstyr i Tyskland. Deres sikkerhedsprodukter forener fleksibilitet, sikkerhed og stabilitet, nøjagtig som deres trådløse produkter.
Som Lancom Systems partner kan vi rådgive og installere den helt rigtige løsning til dig.
hele produktets levetid er der gratis firmware, så man er sikker på, at alle produkter yder deres bedste og er up to date. Normal levetid er 5 år, men vi har produkter kørende på både 9. og 10 år.

trådløst netværk til er4hverv nordjylland

LANCOM TRÅDLØS

Et sikkert og stabilt trådløs netværk er i dag et must for dit firma. Trådløst netværk fra Lancom er meget fleksibel og man kan starte med en lille løsning på 1-5 Accesspoints og senere udvide med rigtig mange Accesspoints.

web sikkerhed firewall til erhverv nordjylland

LANCOM SIKKERHED

Firewallen er en vigtig del i dag til at sikre dit netværk for trusler. Lancom System er en tysk producent af netværksudstyr. Deres IT-sikkerhedsprodukter er virkelig stærke og sikre – til en rimelig pris! Læs mere om vores firewall-løsninger fra Lancom her.

Er du interesseret i Lancom systems? Her kan du finde mere.
Vi er stolte over at være Lancom systems Silver-partner