IT-Service

IT-Service - uden bindinger

IT-Service

IT-Service – uden bindinger

IT-Service – Jeres eksterne IT-afdeling

En af vores stærke kompetencer er at styre og vedligeholde virksomhedens IT. Det kan være svært at afgøre, om der er plads til en “rigtig” IT-ansat, som er i firmaet hele tiden, men måske ikke har nok at lave. Måske ligger jeres behov lige midt i mellem. Med en ekstern IT-samarbejdspartner får I præcis den support, I har brug for her og nu. På den måde har I hele tiden styr på jeres omkostninger og kan skalere behovet op og ned med kort varsel.

Hvornår har i sidst fået gennemgået jeres backup? Er der styr på IT-delen af GDPR? Skal jeres server eller netværk opdateres?

Med Nocable.dk som samarbejdspartner kan I få en hotline og dermed hjælp til blandt andet:

  • IT-support til brugere
  • Installation af diverse programmer
  • Netværkssupport og optimering
  • Serverinstallation og drift
  • Dokumentation
  • Optimering af omkostninger
  • Rapportering til ledelse
  • GPDR – IT

Vi kan agere ekstern IT-afdeling for jer. Ved at indgå en samarbejdsaftale med os, får I altid Telefon – Remote og Onsite support i den grad, I ønsker det. Vi skræddersyr en aftale, så den passer til jeres forretning.
Er der travlt i jeres IT-afdeling, kan vi også indgå som vikar eller tilknyttet konsulent. I sparer tid og penge ved at bruge en fast tilknyttet konsulent, som kender forretningen ved nye projekter eller omstruktureringer.
Vi tilpasser en aftale til jeres behov. Hvis I foretrækker en fast aftale med kendte omkostninger, så skræddersyr vi en favorabel aftale til jer. Nocable.dk arbejder i hele landet og vi kan med vores IT-samarbejde være hos jer, når det “brænder”.

Tag fat i os, hvis i har spørgsmål om nogle af disse ting.

Har du brug for

IT- rådgivning?

Vi kontakter dig hurtigst muligt ang. din sag

Vi værner om dit IT

Allerede kunde? For AKUT IT-hjælp ring på kontakt nummeret.

Sct. Cathrinevej 21
9800 Hjørring
Danmark

Udfyld kontaktformular eller ring og få et uforpligtende tilbud