Løsninger til SMV

Vores løsninger til små og mellemstore firmaer hjælper med at optimere firmaet’s IT og i endnu højere grad at give en stabil drift for at kunne køre forretningen uden forstyrrelser.

Løsninger til SMV

Vores løsninger til små og mellemstore firmaer hjælper med at optimere firmaet’s IT og i endnu højere grad at give en stabil drift for at kunne køre forretningen uden forstyrrelser.

Vores produktløsninger komplementerer hinanden, således du frit kan vælge, hvilke “moduler” du har behov for. Har du eksisterende udstyr/løsninger, kan vi næsten 100% sikkert også genbruge dem.

Trådløst netværk

Hvad er op og ned på et stabilt og sikkert trådløst netværk? Hvad med GPDR?  Hvad skal firmaet forholde sig til? Hvilke standarder er gode? Er det korrekt at investere i det nyeste hele tiden?

Netværk

Vores switche og firewalls giver den bedste sikkerhed og stabilitet, så du minimerer riskoen for nedbrud. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om din forretning.

Office 365

Nocable er Microsoft CSP, så vi kan vejlede dig i Microsoft Cloud løsninger. Har du allerede en Office Cloud løsning, supporterer vi den gerne.

Få styr på dit print

Som Printmanager og Brother Partner kan vi tilbyde dig de bedste printløsninger. Dette giver dig både økonomiske og driftsmæssige fordele.

IT-Service

Vi klarer både de daglige “trælse” opgaver samt implementering af nye IT-projekter i firmaet. Vi finder nemme og enkle IT-løsdninger, der dækker jeres behov. Vi forklarer IT på en let forståelig måde. Derudover prioriterer Nocable den personlige relation og tilgængelighed.

Co2 neutrale Computere

Mangler i kvalitetspc’er som kursuspc’er eller lignende? Spar penge og gør noget godt for klimaet ved at købe Circular Computing PC’er. For hver PC bliver der plantet 5 træer i verden. Og med en 3 årig garanti er der intet at betænke.

Backup

Jeres Data er vigtige! Men har data i cloud, er der ingen backup af dem. Nocable tilbyder både Server og Cloud backup via Datto. GPDR? Naturligvis. Sikkerhed ? Helt ned til den enkelte fil og mail.

Info skærme

Nocable tilbyder service og installation af info skærme. Løsningen sikrer, at de naturligvis bliver integreret i jeres hverdag.

Kontakt os

Kontakt os gerne.
Vi giver kagen til kaffen

Sct. Cathrinevej 21
9800 Hjørring
Danmark

Send os en mail