Nocable.dk
IT-Service og netværk -
uden bindinger

Lad os sørge for dit IT kører - hvergang!

Nocable Servicepakker

Her har du en samlet oversigt over de services vi tilbyder.

Vores services komplimenterer hinanden, så har du brug for flere services, finder vi en samlet løsning

Servbasis

Har din virksomhed styr på jeres virksomheds IT og IT-sikkerhed? Er dine medarbejdere trætte af konstante, forstyrrende opdateringer? Lad Nocable.dk hjælpe jer. Vi tilbyder et basis-abonnement, der indeholder alt, hvad I står og mangler. Abonnementet kan sammensættes ud fra jeres behov.

Fullservice

Står I og mangler trådløst netværk, computere, Microsoft-produkter eller printløsninger. Vi har lavet en samlet pakke der sammensættes ud fra jeres behov, så I får alt til en samlet månedlig pris. I behøver altså ikke betale for hardvare fra start, men betaler over 3 år for abonnementet, hvorefter hardwaren er jeres.

Nyhedsbrev

Ønsker I at udsende et månedligt nyhedsbrev, men mangler tiden og kompetencerne til det? Vi kan hjælpe!
Vi udarbejder en skabelon efter dine ønsker og opsætter og udsender nyhedsbrevet med jeres nyheder på vegne af jeres virksomhed.

SoMe-abonnement

Er din virksomhed kørt sur i Facebook og LinkedIn? Eller glemmer du bare at få lagt noget op på de sociale medier? Lad Nocable.dk hjælpe dig med et SoMe-abonnement! I samarbejde med dig varetager vi din virksomheds sociale medier, hjælper med at skabe synlighed og interesse for din virksomhed, så du hele tiden ved, hvor du står. SoMe-abonnementet er skræddersyet til mindre virksomheder og iværksættere.

Tekstforfatning

Skal I have skrevet tekster til hjemmesiden eller et produktkatalog, så lad Nocable hjælpe jer med tekstforfatningen. I får en fast kontaktperson, der kender jeres virksomhed og får teksterne skrevet ud fra stikord eller en samtale med jer.

Kontakt os

Kontakt os gerne.
Vi giver kagen til kaffen

Sct. Cathrinevej 21
9800 Hjørring
Danmark

Send os en mail