Løsninger til Skoler

Vores løsninger til skoler går fra trådløst netværk over firewalls til styring af printer samt Office 365 løsninger skræddersyet til netop skoler.

Vores Produktløsninger komplementerer hinanden, således du kan frit vælge , hvilke “moduler” i har behov for. Har i eksisterende udstyr/løsninger, kan vi næsten 100% sikkert også genbruge dem.

Trådløst netværk

Hvad er op og ned på et stabilt og sikkert trådløst netværk? Hvad med GPDR?  Hvad er skolen forpligtet til at forholde sig til ? Hvilke standarder er gode? Er det korrekt at investere i det nyeste hele tiden?

Netværk

Vores switche og firewalls giver den bedste sikkerhed og stabilitet , så du kan koncentrere dig om skolen.

Office 365 Education

Nocable er Microsoft Education Partner samt CSP, så vi kan
tilbyde dig den bedste Cloud løsning med Microsoft produkter.

Få styr på dit print

Som Printmanager og Brother partner, har vi de bedste produkter til , at du får et overblik over printforbruget.  Herudover sparer du en del printinstallation.

IT-Service

Vi klarer både de daglige “trælse” opgaver samt implementering af nye IT-tiltag på skolen. Herudover supporterer vi skolens vigtige leverandører som fx Viggo, Komit samt Uni-C.

Co2 neutrale Computere

Mangler i kvalitetspc’er som kursuspc’er eller lignende? Spar penge og gør noget godt for klimaet ved at købe Circular Computing PC’er. For hver PC bliver der plantet 5 træer i verden. Og med en 3 årig garanti er der intet at betænke.

Har du brug for

IT- rådgivning?

Vi kontakter dig hurtigst muligt ang. din sag

Vi værner om dit IT

Allerede kunde? For AKUT IT-hjælp ring på kontakt nummeret.

Sct. Cathrinevej 21
9800 Hjørring
Danmark

Udfyld kontaktformular eller ring og få et uforpligtende tilbud