Nocable Samarbejdspartnere

Sammen er vi bedst

Her kan du møde vores samarbejdspartnere og producenter.
(Se mere om vores partnere ved at klikke på deres logo)

Nocable Samarbejdspartnere

Sammen er vi bedst

Her kan du møde vores samarbejdspartnere og producenter.
(Se mere om vores partnere ved at klikke på deres logo)

Lancom Systems er den førende producent af netværksudstyr i Tyskland og har en produktportføjle til trådløst netværk, som er fleksibel, sikker og stabil.
Som Lancom Systems partner kan vi rådgive og installere den helt rigtige løsning til dig. Trådløst netværk fra Lancom er meget fleksibel og man kan starte med en lille løsning på 1-5 Accesspoints og senere udvide med rigtig mange Accesspoints.

I hele produktets levetid er der gratis firmware, så man er sikker på at alle produkter yder deres bedste og er up to date. Normal levetid er 5 år, men vi har produkter kørende på både 9 og 10 år.

Datto Backup

Datto er førende leverandør af Backup løsninger både til onpremises og Cloud løsninger.
Kontakt os gerne for, hvordan vi kan tegne den bedste backup løsning til jer.

Office 365 og Google G-Suite backup er et must i dag, siden de to leverandører ikke tager ansvar for data, men kun for at deres services kører.

 

 

Nocable er Microsoft partner, så vi kan levere din Office 365 løsning og få den implementeret, så den møder JERES behov, og ikke omvendt!

Da vi er Education partner, kan vi levere Office 365 licenser og support til skoler.

Kontakt os gerne, så finder vi den rette løsning til jer!

 

Microsoft CSP & AEP Partner
Circular Computing

Circular Computing genbruger kvalitetspc’er fra Lenovo, HP og Dell, for at producere PC’er med Zero CO2 udledning. Alt på fabrikken er gennemtænkt, og der er ikke noget E-affald, da alt bliver genbrugt. Læs mere om, hvordan du ved køb af din næste PC kan HANDLE istedet for at SNAKKE om klimaet.

 

 

Dansk IT Partner er et landsdækkende netværk af IT-Konsulenthuse, der først og fremmest sparrer med hinanden, men også for at vi kan udnytte hinandens knowhow og location over hele danmark.

 

 

DITP Dansk IT Partner Netværk
Jysk Rekruttering

Jysk Rekruttering bor i vores kontofællesskab og bruges til sparring og afprøvning af “ideer”.

Jysk Rekruttering tilbyder effektiv og grundig JYSK rekruttering og headhunting. Men også effektive outplacement forløb, personlighedstests og rådgivning.
Jysk Rekruttering headhunter og rekrutterer direktører, ledere, konsulenter og specialister via deres store netværk og kandidatbank.
Desuden tilbyder de at indgå som rådgivere i advisory boards og bestyrelser, hvor ikke kun erfaring og viden spiller en stor rolle, men absolut også det at få nye vinkler og idéer frem på bordet.

 

 

GALLERI TORNBY præsenterer kunst af høj klasse fra det meste af verden, dog mest fra nordiske kunstnere.  Stort og varieret udvalg af malerier, men også grafik samt skulpturer i bronze, raku, lertøj og glas.
De har også en populær online SHOP.
De intime lokaler byder på mange nye udstillinger hen over sæsonen, og der er virkelig noget at køre efter!

 

Galleri_Tornby_logo

Har du brug for

IT- rådgivning?

Vi kontakter dig hurtigst muligt ang. din sag

Vi værner om dit IT

Allerede kunde? For AKUT IT-hjælp ring på kontakt nummeret.

Sct. Cathrinevej 21
9800 Hjørring
Danmark

Udfyld kontaktformular eller ring og få et uforpligtende tilbud