Netværk

Forbind firmaet - uden bindinger

Netværket er firmaets kerne.
Selvom meget kommunikation er trådløst i dag, skal det kablede netværk samt internetforbindelsen kunne følge med. Og frem for alt være sikkert !

Netværk

Forbind firmaet – uden bindinger

Netværket er firmaets kerne.
Selvom meget kommunikation er trådløst i dag, skal det kablede netværk samt internetforbindelsen kunne følge med. Og frem for alt være sikkert!

Skal jeres netværk opdateres? Har i flaskehalse? Er firewallen uoverskueligt?
Lad Nocable hjælpe jer med vores knowhow.

Netværk er mange ting.

Fra kablingen i væggen til firewall, VPN , WAN forbindelser og mere. Er det blevet uoverskueligt? Er jeres netværk langsomt?

Vi gennemgår jeres netværk og lægger en plan for, hvad der skal rettes her og nu, og hvad der kommer af udgifter de næste par år. Hvis udstyret er godt nok og virker, skal det ikke bare skiftes. Vores netværksprodukter arbejder sammen med de fleste andre produkter og kan derfor integreres løbende i en eksisterende infrastruktur. Og har du produkter, som er integreret i din virksomhed og kender, skifter vi selvfølgelig heller ikke producent. 

Hvad enten vi skal agere IT-afdeling for dig eller skal samarbejde med din eksisterende IT-afdeling er fint med os. Med over 30 års erfaring på netværk kan vi sagtens hjælpe dig med at finde fejl og optimere jeres netværk.

Ring til os, og vi kommer gerne forbi for et uforpligtende møde.

Datto network

Network

WLC-4025

Lancom 1906 Firewall

Har du brug for

IT- rådgivning?

Vi kontakter dig hurtigst muligt ang. din sag

Vi værner om dit IT

Allerede kunde? For AKUT IT-hjælp ring på kontakt nummeret.

Sct. Cathrinevej 21
9800 Hjørring
Danmark

Udfyld kontaktformular eller ring og få et uforpligtende tilbud