Privatlivspolitik

Privatlivs- & cookies politik

Nocable.dk er lovmæssigt forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne meddelelse forklarer, hvordan vi behandler (f.eks. Indsamler, bruger, gemmer og deler) dine personlige data. Vi behandler alle personlige oplysninger om dig i overensstemmelse med denne meddelelse og med gældende lovgivning.

Virksomheden som er ansvarlig for behandlingen af dine personlige data er:

nocable.dk
Svogerslev Hovedgade 48
4000 Roskilde
Svogerslev

CVR 37823287
Email: info@nocable.dk
Tlf: +45 2237 5474

Du kan altid kontakte mig med spørgsmål om, hvordan jeg behandler dine personlige data.

Dette website anvender cookies.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

Nocable.dk indsamler oplysninger om dig på tre måder

  • Ved brug af cookies
  • Når du afgiver oplysninger ved tilmelding af nyhedsbrev
  • Når du anvender kontaktformularen til at sende din besked

Formål med cookies på vores website

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Mailchimp

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Tilmelding af nyhedsbrev – Brugervilkår
Når du tilmelder dig et nyhedsbrev på nocable.dk’s hjemmeside, får du de bedste tilbud og seneste nyheder lejlighedsvis pr. mail. Samtidig afgiver du oplysning om navn, e-mailadresse og evt. firmanavn. Nocable.dk gemmer og anvender oplysningerne til administration af din tilmelding.

Nocable.dk videregiver ikke personoplysninger til tredjemand.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage nyhedsbrevet.

Brug af kontaktformular – Brugervilkår
Når du anvender kontaktformularen på nocable.dk’s hjemmeside, afgiver du oplysning om navn, e-mailadresse og evt. telefonnummer. Nocable.dk gemmer og anvender dine data til at besvare din forespørgsel og til evt. videre kommunikation. 

Nocable.dk videregiver ikke personoplysninger til tredjemand.

Dine kontaktdata slettes automatisk et år efter, at kontakten ikke længere er aktuel. Du kan ligeledes til enhver tid bede om at få slettet dine kontaktdata.

Indsigt og klager
Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Inden du klager, bør du tage kontakt til nocable.dk. Som dataansvarlig vil jeg gøre, hvad jeg kan, for at komme dig i møde.

nocable.dk
Svogerslev Hovedgade 48, 1.Sal
4000 Roskilde, Svogerslev

T : 0045 2237 5474
W: nocable.dk
E:  info@nocable.dk