Lancom Systems Firewalls:

LANCOM Systems har fornyet deres Firewall serie med to nye og seje produkter.

Lancom ISG-4000 og ISG-1000 erstatter de nuværende VPN-9000 og VPN-7000 firewalls , som har vist sig som virkelig stabile og sikre produkter.LANCOM er en betroet partner præget af langsigtede strategier og loyalitet. Kundernes tillid og sikkerheden i deres netværk er topprioriteter hos LANCOM.

Maksimal port fleksibilitet
Fra Fiber til Ethernet til USB-porten: Som kernen i netværket muliggør Integrated Services Gateway en række forskellige applikationer. Du drager fordel af fire kombinationsporte med Ethernet og SFP-interface, hvilket giver dig den frihed, du har brug for. LANCOM ISG-1000 integrerer funktioner, der går langt ud over routing og overvågning og bliver en universel anvendelig og pålidelig komponent i dit netværk.

Metalkabinet med integreret display
LANCOM ISG leveres i et højkvalitets metalhus med integreret strømforsyning. Nem installation i et 19 “rack –  Porte på fronten giver hurtig og nem adgang. Frontpaneldisplayet viser info som temperatur, CPU-brug og aktiv VPN, som giver dig et øjeblikkeligt overblik over parametrene i dit netværk.

Sikkerhed fremstillet i Tyskland
På et marked, der stort set er amerikansk og asiatisk, tilbyder LANCOM maksimal sikkerhed “Made in Germany”. Sådan udvikles, fremstilles og testes hele LANCOM-kerneporteføljen i Tyskland i overensstemmelse med de højeste sikkerheds-, databeskyttelses- og kvalitetsstandarder. Selv vores eget  operativsystem LCOS er skabt på selskabets hovedkontor i Tyskland i et BSI-certificeret, meget sikkert miljø af vores egne medarbejdere – under hensyntagen til de højeste sikkerhedsstandarder, kryptering og kvalitetsstandarder.

Netværksløsning med system
LANCOM Integrated Services Gateways er grundlaget for sikker krypteret lokaliseringsnetværk og højhastighedsadgang til internettet. Som en professionel systemkomponent er de fuldt kompatible med alle LANCOM-netværkskomponenter og muliggør fleksibel skalering og udvidelse med yderligere LANCOM-komponenter. Dette skaber en sikker og fleksibel total løsning, som du kan stole på. Netværket og hver enkelt enhed kan styres og overvåges centralt – en løsning med et system. Hvis det er nødvendigt, kan du udvide denne Integrated Services Gateway med yderligere funktioner som hotspot, clustering eller et forøget antal VPN-kanaler.

Hyper integration og SD-WAN
Hyper integration, det vil sige: Den komplette LANCOM premium portefølje, de netværkssegmenter LAN, WAN og WLAN, software-definerede netværksteknologi og LANCOM Management Cloud (LMC) kombineres for at danne en ultimativ netværksløsning. ISG kan stadig administreres som normalt via LANconfig, tilbud i LMC opereret med SD-WAN, men med enorm merværdi. At spare ressourcer i styringen af dine netværk, at få tid til yderligere projekter eller 24/7 kontrolpaneler er kun nogle fordele. 

Ta fat i os, hvis du har spørgsmål. Enten pr mail eller pr. telefon, +45 2237 5474

Lancom Security

Lancom Security er altid sat høje standarder. De opfylder de højeste standarder og kan sikres efter tysk sikkerhedsstandarder uden mulighed for bagdøre eller lignende.
Performance er også et højt prioriteret punkt og de nyeste firewalls performer alle op til 1 GB throughput.. 
Der findes forskellige modeller alt efter behov for interfaces . Alle firewalls kan håndtere minimum 5 VPN klienter. De største kan klare op til 1000 VPN samtidig. 4G mobil backup til Internettet er også en mulighed for nogle modeller så der altid er adgang til Internettet. Den nye ISG-4000 firewall har 10 Gb SFP+ interfaces.
Alle Routere med LCOS 10.10 er selvfølgelig SD-WAN kompatible og kan håndteres fra skyen, sålænge de har en internetforbindelse

Lancom ISG-4000
Lancom ISG-1000
Lancom 190X
Lancom ISG-4000

Den kraftigste VPN firewall til dato.

  • Gigabit throughput
  • 4*LAN Gigabit
  • 2* 10GB SFP+ ports
  • SD-WAN kompatibel
  • op til 1000 VPN klienter

Lancom ISG-1000

ISG-1000 kan håndtere 100 VPN klienter, men har samme performance som 9100+
ISG-1000 har 4 GB porte.

Lancom 190X

Lancom 190X er seneste skud på stammen af firewalls fra Lancom . Fås i forskellige konfig med interfaces til netop jeres behov.

  • 3G/4G backup eller primær internet
  •  Mulighed for WAN og Fiber 
  • Load-balancing på forskellige interfaces.

nocable.dk  
Åstrupvej 10
9800 Hjørring
T : 0045 2237 5474  
W: nocable.dk  
E: info@nocable.dk  

Support