Office 365 kender vi alle sammen som en samling af Word, Excel, Powerpoint & Outlook.  

Og det er det mange bruger Office 365 til. Men der findes faktisk en del flere programmer, som kan bruges for at udnytte Office 365 endnu mere og gøre hverdagen lettere for dig. I det følgende vil vi kigge nærmere en funktion i Outlook som er tilstede for alle med en Office 365 E3 eller E5 plan: 

Kryptering af Email

 

Kryptering har altid været en besværlig ting at implementere i den daglige drift. Normalt kræver det certifikater hos både afsender og modtager, ekstra arbejdstrin i den daglige drift etc. Office 365 Outlook har en meget smart måde at gøre kryptering nemmere.
Rene Hansen, ITogDATA har æren for hele arbejdet med at beskrive fremgangsmåden.

 

På følgende link kan du se et PDF dokument med en lille vejledning på hvordan du nemt kan kryptere en mail. ( Det åbnes i et nyt vindue fra vores dokumentcenter).

 

nocable.dk
Svogerslev Hovedgade 48, 1.Sal
4000 Roskilde, Svogerslev

T : 0045 2237 5474
W: nocable.dk
E:  info@nocable.dk

Support